//Cobra schilderijen
Cobra schilderijen2017-04-26T20:50:08+02:00

Cobra schilderijen

Tulipart homepage header

Cobra schilderijen zijn zowel in Nederland als Internationaal zeer populair. De Cobra beweging was de belangrijkste avant-garde beweging in de kunst direct na de Tweede Wereldoorlog op internationaal gebied. Kenmerken van Cobra kunst zijn dat de kunstenaars vrij en spontaan te werk gingen en geïnspireerd werden door kinderen en geesteszieken.

De Cobra groep is ontstaan uit het samenkomen van schilders uit Copenhagen, Brussel en Amsterdam, en uit de eerste letters van deze steden is de naam Cobra voort gekomen.

Naast de originele leden van de groep zijn er later ook nog andere kunstenaars, schrijvers en musici bij de groep gekomen. Omdat de Cobra beweging zo’n belangrijke beweging is gebleken zijn de kunstwerken zowel nationaal als internationaal erg populair. Ook in onze collectie bezitten wij schilderijen van enkele Cobra leden, namelijk Corneille en Theo Wolvecamp.

Om deze kunstwerken te bekijken, en voor meer informatie gaat u naar de persoonlijke pagina van Corneille of Theo Wolvecamp

Schilderij kopen

Indien u geïnteresseerd bent in een schilderij neem dan contact op via de contact pagina of stuur een mail naar Info@TulipArt.eu.

.product_item a.product_item_link { min-height: 90px; }