Groot Canvas doek

Tulipart homepage header

Bent u opzoek naar een mooi groot schilderij op canvas? Dan bent u bij Tulip Art op de juiste plaats! Bij ons vindt u vast en zeker een mooi groot canvas doek voor bij u in huis, op kantoor of elke andere gewenste plek.

Grote canvas schilderijen zijn een geweldige toevoeging in uw huis en brengen veel kleur en sfeer met zich mee. Door de grote van onze schitterende schilderijen wordt u echt in het schilderij getrokken. Een groot schilderij verbergt veel mooie details die hoe langer u naar het schilderij kijkt naar boven komen.

Een groot doek kunt u zowel zonder lijst als ingelijst ophangen. Door de grote van het kunstwerk is het niet storend wanneer er geen lijst omheen zit en vaak zijn de schilderijen ook 3d beschilderd. Dit betekend dat de randen mee zijn geschilderd.

In onze uitgebreide collectie schilderijen van zowel nationale als internationale schilders hebben wij een grote diversiteit. Wij hebben veel verschillende stijlen, kleuren en maten schilderijen. Onze doeken beginnen van zeer kleine doeken tot en met doeken van zelfs 200 x 140 centimeter!

Om al onze schilderijen, en grote schilderijen, te bekijken gaat u naar de ‘moderne schilderijen’ pagina in de menubalk.

Grote canvas kopen

Indien u een mooi groot canvas schilderij heeft gevonden op onze website en deze wil kopen of lenen dan kunt u contact opnemen via info@TulipArt.eu of via 06 44 86 33 54.

Wij wensen u veel plezier met het zoeken naar een groot canvas doek op onze website!