Kleurrijke deurstickers

Tulipart homepage header

Tijd voor een verandering in huis? Het hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Op Deurstickers-webshop.nl vind je een groot assortiment met stickers voor op je deur. Omdat het assortiment zo groot is, zijn de stickers onderverdeelt in meerdere categorieën zodat het overzichtelijk blijft. Een deurposter is voordelig en het is gemakkelijk aan te brengen. Ook het verwijderen van een deur poster is niet moeilijk en dat maakt het aantrekkelijk om zo af en toe van deursticker te wisselen!

Nu het voorjaar er aan komt is het leuk om kleur in huis te halen. Je kunt allerlei leuke woonaccessoires halen in verschillende hippe kleuren echter kun je ook voor een vrolijk gekleurde deursticker kiezen. Een deursticker is gemiddeld zo’n 100 cm breed en zo’n 220 cm hoog, wanneer je zo’n oppervlakte beplakt met een leuke gekleurde print kan dit al voor een hele verandering zorgen. Hieronder een kleine impressie van de vrolijk gekleurde deurstickers uit het assortiment.

Zoals je ziet zitten er veel bloemen stickers bij. Bloemen bevatten vaak erg mooie kleuren en dat zorgt voor de mooiste plaatjes. Ook worden mensen vaak vrolijk bij het zien van bloemen. Het geeft een mooie en vrolijke uitstraling aan je woning wanneer je een bloemen deurstickers op je deur plakt.
Naast bloemen stickers zijn ook de stickers uit de categorie natuur erg mooi en kleurrijk. In deze categorie vind je stickers met afbeeldingen van mooie landschappen, mooie natuurplaatjes zoals een jungle, strand of een tropisch eiland, maar ook close-ups van gras, bladeren en takken of plaatjes van een waterval, een mooi uitzicht of een prachtige berg.
Niet alleen in deze twee categorieën vind je kleurrijke deurstickers, ook in de andere categorieën zoals dieren, abstract, hout, liefde, patronen en alle andere categorieën vind je kleurrijke deur posters.

Het aanbrengen van een deursticker is zeer eenvoudig. Een sticker kun je aanbrengen op een gladde, vlakke en vetvrije ondergrond. Vervolgens verwijder je een klein stukje van het schutvel (er wordt geadviseerd om van boven naar beneden te werken). Plak dit stuk op je deur en veeg het strak met behulp van een rakel of een soortgelijk voorwerp. Verwijder nu voorzichtig steeds meer van het schutvel en veeg de sticker steeds glad over de deur zodat deze zonder luchtbellen op de deur blijft hechten. Zodra de hele sticker is aangebracht kun je de eventuele randjes die over de randen van je deur vallen er af snijden met een stanley mesje. 

Het werkt het handigst om met twee personen te werken. De één kan de deursticker vasthouden terwijl de ander de sticker strak over de deur veegt.