Tulipart homepage header

Kunst als kerstcadeau

Kunst als kerstcadeau is geschikt voor alle leeftijden. Bij Tulip Art heb je keuze uit zeer veel verschillende kunstwerken voor alle leeftijden. Of je nou een cadeau moet kopen voor je ouders, broers en zussen of je opa en oma: er is voor alle leeftijden een mooi kunstwerk te vinden.

Kunstcadeau

Een kunstcadeau is mooi en gaat erg lang mee. De persoon die het cadeau ontvangt hangt het aan de muur en zal altijd terugdenken aan die gezellige kerst. Hierdoor is het kunstwerk naast mooi om naar te kijken ook nog emotioneel een mooi cadeau.

Bij Tulip Art vindt je veel verschillende soorten kunstwerken. Variërend van kleurrijk en sportief tot klassiek en abstract. Voor alle leeftijden kan je bij ons kunst als kerstcadeau kopen. Neem snel een kijkje op onze online galerie en selecteer makkelijk per merk of met de filters in onze webshop. Heb je vragen over een kunstwerk, de aflevering of de prijs? Neem dan gerust contact met ons op via info@tulipart.eu.

Aanraders voor de kerst

Om het je makkelijk te maken hebben we enkele van onze populaire toppers op een rij gezet. Deze schilderijen kunnen allen gebruikt worden voor verschillende leeftijdsgroepen en zijn daarom op iedereen van toepassing:

 1. Max Verstappen kunst van Eric Jan Kremer
  Max Verstappen Schilderij groot
  De Max Verstappen schilderijen van kunstenaar Eric Jan Kremer zijn zeer populair en dat is niet in de laatste plaats te danken aan het succes van het Nederlandse formule 1 talent. Een schilderij van de jonge coureur is voor elke formule 1 liefhebber of Verstappen fan een super cadeau.
 2. Schilderijen van Martijn Vincent Smit
  Martijn Vincent Smit -
  De mooie kunstwerken van Martijn Vincent Smit kenmerken zich door de vele kleuren. De schilderijen zijn dan ook een echte toevoeging aan je huis en een super cadeau voor de kerst.
 3. Kleurrijke schilderijen van LIZ
  Grachtenpandjes schilderij LIZ
  Het kunst duo LIZ is in Nederland zeer succesvol en dat komt onder andere door de vrolijk en kleurrijke kunstwerken die ze maken. De kunst heeft uiteenlopende onderwerpen van dieren en dikke dames tot stadsaanzichten. De vrolijk kleuren maakt dit een cadeau waarvan je een lach op je gezicht krijgt!
 4. Schilderijen van Roel Walta
  Roel walta klaprozen veld schilderij
  De mooie doeken van Roel Walta hebben zeer verschillende onderwerpen. Zo zijn er rozenvelden en stadsaanzichten maar ook abstracte figuren en personen. De schilderijen van Roel Walta kenmerken zich door de geheel eigen stijl.
 5. Zeefdrukken van Clemens Briels
  Clemens Briels 3d zeefdruk
  De schitterende 3D zeefdrukken van kunstenaar Clemens Briels geven je genoeg om naar te kijken. De kunstwerken barsten van de kleuren en zitten vol met details. Je raakt niet uitgekeken op deze prachtige zeefdrukken die ook nog eens op een speciale 3D manier zijn gemaakt waardoor ze echt tot leven komen.