Kunst Kopen

Tulipart homepage header

Kunst kopen doe je bij Tulip Art!

Wil je graag kunst kopen en ben je op zoek naar een uitgebreide collectie mooie schilderijen? Dan heb je geluk!

Bij Tulip Art bieden wij je een uitgebreide collectie met schitterende kunstwerken van veel verschillende kunstenaars. Bij ons kun je online schilderijen kopen op een simpele en leuke manier.

Omdat we bij Tulip Art veel waarde hechten aan originele en mooie schilderijen vindt je bij ons alleen speciaal uitgekozen kunst en geen replica’s. In tegenstelling tot andere online galeries selecteren wij onze collectie per kunstwerk en kopen wij geen grote partijen met honderden schilderijen op. Op deze manier weten we zeker dat we je alleen de mooiste schilderijen aanbieden en hebben we geen schilderijen die in standaard stijlen honderden keren worden verkocht.

Betaalbare kunst kopen

Doordat wij bij TulipArt onze kunst schilderijen zorgvuldig uitzoeken betalen wij natuurlijk meer per schilderij dan bedrijven die 100 dezelfde kunstwerken kopen. Desondanks kunnen wij je schilderijen aanbieden tegen een goede prijs. Want zeg nou zelf, betaalbare kunst kopen dat wil toch iedereen? En al helemaal als het dan ook nog originele schilderijen zijn van bekende schilders uit Nederland én het buitenland.

Kunst kopen tips

Als u opzoek bent naar kunst dan moet u rekening houden met een aantal punten, namelijk:

-Weet wat je koopt. Nu klinkt dit heel simpel maar vaak zie je dat mensen een schilderij hebben gekocht en dan bij ontvangst is het schilderij een stuk kleiner dan gedacht (bijvoorbeeld. In dit soort gevallen is het handig om van tevoren te meten of in te beelden hoe groot het schilderij is.

-Kijk van tevoren goed of het schilderij is ingelijst. Vaak zitten er grote prijsverschillen in een ingelijst of niet ingelijst schilderij. Kijk hier dus goed mee uit, want wie weet denkt u een koopje te hebben gemaakt maar blijkt het schilderij geen lijst te hebben.

-Zorg dat je altijd een origineel schilderij koopt (behalve als u een replica wilt natuurlijk). Tegenwoordig zijn er veel replica’s te koop en niet iedere verkoper vermeld dit.

-Zorg er altijd voor dat je een echtheidscertificaat bij je aankoop ontvangt. Dit verzekert je er aan de ene kant van dat het schilderij echt is, en mocht dit niet zo zijn dan heeft het bedrijf waar jij dit schilderij hebt gekocht een probleem omdat ze valse certificaten verspreiden

-Als je iets niet weet over een schilderij (of andere vragen hebt) stuur dan gerust een mailtje naar info@tulipart.eu en dan helpen wij je graag met jou vraag!

Kunst online galerie

Omdat we bij Tulip Art zoals hierboven gezegd veel waarde hechten aan mooie en originele schilderijen vinden wij het ook belangrijk dat mensen zo goed mogelijk geholpen worden. Dit doen we bijvoorbeeld door ons te onderscheiden in ons ‘check-out’ proces.

Waar je bij veel online kunst galerieën gewoon je artikel in je winkelmandje stopt en afrekent vinden we bij Tulip Art het contact met onze klanten heel belangrijk. Daarom werken wij onze bestellingen af via de email of telefonisch. Op deze manier kunnen klanten nog vragen stellen of meer informatie vergaren en verloopt de verkoop veel persoonlijker.

Door op deze manier onze bestellingen af te handelen hopen we alle onzekerheid bij een grote (en soms dure) aankoop weg te nemen en je zoveel mogelijk op je gemak te stellen.

Online schilderijen kopen

Ben je het perfecte kunstwerk voor bij jou in huis op onze website tegengekomen en wil je deze graag zo snel mogelijk in huis hebben? Neem dan snel contact op via info@tulipart.eu of bel naar 06 44 86 33 54 en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op!