Tulipart homepage header

Een cadeau dat mensen altijd aan je doet denken en wat veel emotionele waarde met zich mee brengt. Dat is een mooi kunstcadeau voor aan de muur. Er is voor iedereen wel een passend schilderij dat bij zijn of haar persoonlijkheid past. Kortom: een kunstcadeau is geschikt voor iedereen op ieder moment!

Kunstcadeau kopen

Een kunstwerk als cadeau is geschikt voor verjaardagen, kerst, relatiegeschenk of voor een jubileum. Dankzij de vele verschillende soorten kunst is er voor elke situatie wel een geschikt kunstwerk. Of je nu op zoek bent naar een schilderij, zeefdruk, beeld of ander kunstwerk, er is altijd iets wat jij mooi vindt. Ook zijn er natuurlijk veel verschillende prijsklasse beschikbaar. Zo heb je een zeefdruk al voor enkele tientallen euro’s maar kan je ook een exclusief schilderij of beeld voor een paar duizend euro kopen.

Verschillende Kunstcadeaus

Bij Tulip Art heb je de keuze uit zeer veel verschillende kunstwerken die je allemaal cadeau kunt geven. We zijn vooral gespecialiseerd in schilderijen en zeefdrukken en hebben kunstcadeaus van € 20,- tot € 10.000,-. Ons assortiment kenmerkt zich door de vele kleuren en stijlen en bestaat vooral uit moderne kunst. Of je nu opzoek bent naar een vrolijk of sportief schilderij of een schilderij of zeefdruk in de kleur rood, oranje of groen: een kunstcadeau kan je altijd vinden bij Tulip Art!

 

Top 5 Kunstcadeaus

Om het makkelijk voor je te maken hebben we een top 5 kunstcadeaus voor je samengesteld:

1: Herman Brood kunstcadeau

Op nummer 1 staat de Nederlandse kunstenaar Herman Brood. De kunstwerken van de bekende Nederlandse kunstenaar zijn tijdloos en dankzij de grote variatie in zijn werk is er voor iedereen wel een schikte zeefdruk of schilderij.

Herman Brood man op paard zeefdruk

2: Eric Jan Kremer kunstcadeau

De sportieve kunstwerken van kunstenaar Eric Jan Kremer zijn geweldige cadeaus voor Formule 1 liefhebbers. De spectaculaire schilderijen van coureur Max Verstappen zijn een geweldige decoratie aan de muur.

Eric jan kremer max verstappen red bull racing schilderij

3: Ad Verstijnen kunstcadeau

De vrolijke kunst van Ad Verstijnen vrolijkt je gelijk op als je ernaar kijkt. Deze mooie zeefdrukken en schilderijen zijn dus een geweldig cadeau waar je blij van wordt!

Ad verstijnen Zeefdruk Droomhuis klein

4: Martijn Vincent Smit kunstcadeau

Als je opzoek bent naar een kleurrijk schilderij voor aan de muur, of om als cadeau te geven dan zijn de kunstwerken van Martijn Vincent Smit perfect voor jou. De vele kleuren in combinatie met de mooie figuren maken de schilderijen zeer uniek.

Martijn Vincent Smit -schilderij

5: Clemens Briels kunstcadeau

De mooie 3D zeefdrukken van Clemens Briels zijn een echte beleving om naar te kijken. Ze zijn een mooie verrijking voor aan de muur en brengen veel kleur in je huis.

Clemens Briels Zeefdruk 1 klein