//Max Verstappen bij jou thuis? Het kan!
Max Verstappen bij jou thuis? Het kan!2018-04-08T00:48:43+02:00

Max Verstappen bij jou thuis?
Het kan!

Max Verstappen is ondanks zijn jonge leeftijd al de beste Formule 1 coureur die Nederland ooit heeft gekend. In het afgelopen seizoen, met zijn geweldige prestaties in de GP van Mexico, Amerika, Japan en Maleisië, toont hij zijn klasse op het hoogste niveau. Het is dan ook niet voor niets dat Verstappen zeer populair is bij zowel jong en oud publiek.

Niet alleen onder het Nederlandse publiek is Verstappen populair, maar ook wereldwijd. Mede door zijn unieke rijstijl en karakter valt de jonge Formule 1 coureur erg in de smaak. Met zijn geweldige inhaalacties en uitspraken tegen de pers, zoals het uitschelden van een jury lid voor ‘mongool’, komt Max wereldwijd in het nieuws en wordt zijn aanhang steeds groter.

Echte diehard fans zitten elke minuut van de training, kwalificatie en race voor de televisie en volgen alles wat de jonge Verstappen doet. Het is voor velen dan ook een droom om de jonge Formule 1 coureur eens te ontmoeten, dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Tijdens de Max Verstappen dagen is het voor de fans mogelijk om enigszins in de buurt van hun held te komen en te ontmoeten.

(Tekst gaat verder onder afbeelding)

Eric jan kremer groot schilderij groene achtergrond gephotoshopt
Titel: Max Verstappen Mexico. Door kunstenaar Eric Jan Kremer van de afgelopen GP in Mexico (29-10-2017). Afmeting: 140×200 cm. Klik op afbeelding om schilderij te bekijken. 

Een ontmoeting met Verstappen is natuurlijk de droom voor iedere volger van Max, echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Er is echter een oplossing! Wil je toch een beetje Verstappen in je huis hebben, dan kan dat! Er zijn namelijk levensechte schilderijen en zeefdrukken van de jonge Verstappen waardoor je het gevoel hebt dat hij bij jou in de huiskamer staat! Hierdoor is jouw idool altijd bij je in de buurt!

De Verstappen kunstwerken zijn gemaakt door de bekende Formule 1 schilder Eric Jan Kremer en tonen situaties als inhaalacties, race-momenten en de jonge coureur zelf. De schilderijen en zeefdrukken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren waardoor er altijd wel een kunstwerk bij zit dat je mooi vindt. Hieronder zie je een kleine greep uit de verschillende beschikbare werken.

Ook dit weekend staat er met de GP van Bahrein weer een spannende race op het programma en wie weet kan Verstappen wederom een podium plek veroveren.

Hoe mooi is het als jij je Formule 1 held aan de muur hebt hangen terwijl je naar elke race kijkt? Wie weet wordt de jonge F1 coureur over een paar jaar wel wereldkampioen en dan kan jij zeggen dat je een echte Verstappen bij je thuis hebt hangen! Max heeft nog een lange carrière voor zich liggen en de kunstwerken zullen dan ook nog lang relevant blijven en je jaren plezier geven. De kunstwerken zijn levensecht en als je naar het schilderij kijkt ga je helemaal op in de afgebeelde actie. De eindeloze details zorgen ervoor dat je altijd weer nieuwe dingen ontdekt en nooit uitgekeken raakt.

.product_item a.product_item_link { min-height: 90px; }