Mixed Media

 

Tulipart homepage header

Mixed media is een moderne vorm van kunst waar twee of meer verschillende soorten kunst samen worden gevoegd. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een foto of een print in combinatie met echt acrylverf.

Mixed media ziet er modern uit en geeft de moderne look aan je huis, kantoor of andere plekken waar het ophangen. Mixed Media is er in alle soorten en maten en vooral heel veel verschillende thema’s. Zo heb je Mixed media met celebrity’s of personen in combinatie met verf maar ook van steden of landschappen in combinatie met verf.

Mixed media kopen

Ook bij ons op de website kun je Mixed media kopen, we hebben verschillende soorten mixed media van verschillende kunstenaars. Ben je opzoek naar een groot vierkant werk, rond werk of een klein schilderij: het kan allemaal. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Mixed media is erg leuk omdat het vaak erg kleurrijk is. Zo brengt dat een leuke sfeer in huis. Ook is het goed combineren met een donkere inrichting of donkere muur.

Mixed media stijlen

Ook binnen de mixed media zijn er veel verschillende stijlen ze heb je onder andere collages maar ook geprint werk. Hieronder hebben enkele voorbeelden geplaatst van verschillende soorten mix media.

Zelf mixed media maken

Het maken van Mixed media is ook erg leuk om zelf te doen. Dit kan bijvoorbeeld met een foto van jezelf. Print deze foto in het groot (wil je het extra mooi maken print het dan op een doek) en ga er zelf mee aan de slag. Met een mooie zwart-wit foto en kleurrijke verf creeer je zelf een uniek kunstwerk voor in je huis. Extra leuk is het dan natuurlijk dat je zelf, of je familie en vrienden, op het kunstwerk staat.

Alle mixed media uit onze collectie vindt je onder het kopje ‘mixed media’ op de schilderijen pagina. Voor vragen over onze collectie neem contact op met ons via info@tulipart.eu.