//Schilderijen kopen Gelderland
Schilderijen kopen Gelderland2017-04-26T20:38:22+02:00

Schilderijen kopen Gelderland

Tulipart homepage header

Bent u op zoek naar een mooi schilderij voor bij u thuis, op kantoor of ergens anders? Dan bent u bij Tulip Art op de goede plaats! Voor mensen in Gelderland bieden wij bij het kopen of lenen van een schilderij speciale services.

Schilderijen zijn een geweldig accessoire om een kamer te versieren. Of u nu een klein of groot schilderij ophangt, het hebben van een schilderij verhoogt de sfeer in een kamer aanzienlijk. Denk hierbij aan een mooi kleurrijk schilderij om wat kleur toe te voegen aan uw huis, of aan een vrolijk schilderij dat in elke kamer een vrolijke en blije sfeer met zich mee brengt. Bent u opzoek naar een schilderij dat dit voor u kan realiseren? Zoek dan niet verder, Tulip Art is het juiste adres voor u!

Op de pagina met onze volledige collectie, ‘Moderne Schilderijen’ te vinden in de menubalk hierboven, kunt u onze uitgebreide collectie schilderijen bewonderen. Onze collectie kunstwerken is afkomstig van een grote groep verschillende schilders die zowel uit Nederland als het buitenland komen. Door onze mooie collectie schilderijen is er vast ook iets voor u!

Bij aankoop van een schilderij ontvangt u altijd een echtheidscertificaat van Tulip Art. Speciaal voor alle mensen in de provincie Gelderland bieden wij een bezorg en ophaal service, over deze service vindt u hieronder meer.

Kunstuitleen Gelderland

Bent u opzoek naar een schilderij, of meerdere schilderijen, maar heeft u momenteel geen geld, geen zin in grote uitgaven te doen of een andere reden? Dan is kunstuitleen ideaal voor u! Wij bieden u een voordelige kunstuitleen, hierdoor kunt u al vanaf 5 euro per maand een schilderij lenen om uw huis op te vrolijken en sfeer te creëren!

De prijs voor kunstuitleen wordt bepaald door de waarde van een schilderij, of meerdere schilderijen. U kunt ook meerdere schilderijen tegelijkertijd lenen. Op deze manier kunt u uw hele huis van sfeer voorzien.

De huursom voor de kunstlening bedraagt 1% van de waarde van het betreffende schilderij, daarnaast betaalt u 2% van de waarde in spaartegoed. In totaal betaalt u dus 3% van de waarde van het schilderij.

Wilt u meer informatie over deze kunstuitleen service? Bekijk dan onze ‘kunstuileen’ pagina in de menubalk onder het kopje ‘kopen/lenen’!

Kunst Gelderland

Om het maken van kunst te stimuleren in Nederland, en speciaal in Gelderland, werken wij graag samen met schilders uit de provincie Gelderland. Een samenwerking geeft u de kans om uw werk aan een groot publiek te tonen en uw naam als kunstenaar te groeien. Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op en stuur ons informatie over uw werken, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bezorging Gelderland

Omdat wij ons in de provincie Gelderland begeven hebben wij voor alle mensen in Gelderland een speciale bezorg en ophaal service. Deze bezorging kost u eenmalig 20 euro. Als u woonachtig bent in Nijmegen of Arnhem is de bezorging zelfs gratis!

 

Bent u woonachtig in Gelderland en heeft op zoek naar een mooi schilderij? Wilt u het kunstwerk kopen of lenen? Dat kan allemaal bij kunst galerie Tulip Art! Neem contact op met de klantenservice via info@TulipArt.eu of bel naar 06 44 86 33 54.

 

 

 

.product_item a.product_item_link { min-height: 90px; }