Schilderijen kopen Nijmegen

Tulipart homepage header

Bent u op zoek naar een mooi schilderij voor bij u thuis, op kantoor of ergens anders? Dan bent u bij Tulip Art op de goede plaats! Wij bieden speciale services voor het kopen of lenen van een schilderij in Nijmegen.

Schilderijen kunnen een geweldige toevoeging zijn in elke kamer. Denk bijvoorbeeld aan de schitterende kleuren die een schilderij in een neutrale kamer kan toevoegen en de sfeer die dit met zich mee brengt. Als u zoekt naar een schitterend doek dat spat van de kleuren en een echte sfeerbrenger is zoek dan niet verder!

Op onze moderne schilderijen pagina vindt u onze brede collectie moderne kunstwerken van verschillende nationale en internationale kunstenaars. Door de grote variatie in ons assortiment en kunstenaars is er ook voor u iets moois bij!

Bij alle schilderijen ontvangt u een echtheidscertificaat. Speciaal voor kunstliefhebbers uit Nijmegen bieden wij ook een speciale bezorg en ophaal service, hieronder leest u hier meer over.

Kunstuitleen Nijmegen

Bent u opzoek naar een schilderij maar heeft u het geld niet, of geen zin in grote uitgaven dan is kunstuitleen de ideale optie voor u! Bij Tulip Art bieden wij een voordelige kunstuitleen aan. Met onze kunstuitleen kunt u al kunst huren vanaf 5 euro per maand!

De prijs van de kunst uitleen wordt bepaald door de waarde van het schilderij dat u wilt lenen. Het is ook mogelijk om meerder schilderijen tegelijk te huren, zo kunt u ineens uw hele huis opvrolijken en voorzien van kleur!

Als huur voor de kunstlening betaalt u 1% van de waarde van het schilderij, daarnaast betaalt u nog 2% van de waarde in spaartegoed. In totaal betaalt u dus 3% van de waarde van het schilderij.

Voor meer informatie over onze kunstuitleen service kunt u kijken op de pagina ‘kunstuitleen’ in de menubalk onder het kopje ‘kopen/lenen’.

Schilder Nijmegen

Bent u een schilder uit Nijmegen of omstreken en zoekt u een plek om uw schilderijen te etaleren? Om de kunst in de regio Nijmegen te stimuleren willen wij graag samenwerken met schilders. Dit is een kans voor u om uw kunstwerken te etaleren en uw bekendheid als kunstenaar te groeien. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons, stuur wat informatie over uw werken en dan kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bezorging Nijmegen

Omdat onze galerie dicht bij Nijmegen gelegen is kunnen wij de kunst bij u laten bezorgen en ophalen na een leen periode. Deze bezorging is geheel gratis voor iedereen wonend in Nijmegen.

Komt u uit Nijmegen en bent u opzoek naar een schilderij? Wilt u het kopen of lenen? Het kan allemaal bij Tulip Art! Neem contact op met de klantenservice via info@TulipArt.eu of bel naar 06 44 86 33 54.