//Schilderijen online bestellen
Schilderijen online bestellen2017-04-26T20:16:43+02:00

Schilderijen online bestellen

Tulipart homepage header

Schilderijen online bestellen doe je bij Tulip Art!

Wij bij Tulip Art houden van schitterende schilderijen, jij toch ook? Juist om die reden is Tulip Art ontstaan; het toegankelijk maken van kunst en schilderijen voor iedereen! Schilderijen online bestellen doe je daarom dus makkelijk en leuk bij Tulip Art!

Schilderij kopen

Bjj Tulip Art koop is de aankoop van een schilderij een ware beleving. Dit komt onder andere omdat wij ervan overtuigd zijn dat persoonlijke verkoop de beste manier is om artikel met hoge financiele (en emotionele) waarde te verkopen.

Bij ons stop je niet simpelweg je artikel in een winkelmandje en reken je af. Wij verkopen doormiddel van persoonlijk contact. Wanneer je een schilderij wil kopen neem je contact met ons op en dan helpen wij je met je vragen en eventuele andere aanvullende informatie. Op deze manier heb je altijd de zekerheid dat je het goeie schilderij koopt en worden alle onzekerheden weggenomen.

Canvas schilderijen online bestellen

Ben je opzoek naar een mooi schilderij geschilderd op een canvas doek? Dat komt goed uit want bij Tulip Art kan je ook heel veel canvas schilderijen online bestellen. Het merendeel van onze schilderijen is geschilderd op canvas. Naast canvas hebben we ook andere doeken beschikbaar, deze zijn te vinden in onze moderne schilderijen collectie.

Als je vragen hebt over canvas, of andere doeken, neem dan contact met ons op via het contactformulier, de email of via de telefoon.

Schilderij kopen marktplaats

Bij Tulip Art verkopen wij ook regelmatig schilderijen op marktplaats. Dit doen wij omdat wij mensen graag de kans willen geven om op schilderijen te kunnen beiden en dus hun eigen prijs te bepalen. Een schilderij kopen op marktplaats bied mensen deze mogelijkheid.

Doormiddel van ‘veilingen’ en bieden op schilderijen kan het voorkomen dat je voor een zeer goede prijs een schitterend, origineel schilderij hebt van een bekende kunstenaar. Kunstwerken die soms voor honderden euro’s online staan gaan soms voor een paar tientjes weg. Bent u geïnteresseerd om een schilderij te kopen via marktplaats houd dan goed ons account (Tulip Art) in de gaten voor leuke veilingen!

Online Schilderijen kopen

Online schilderijen kopen is tegenwoordig zeer populair en je ziet dan ook veel online kunst galerieën opkomen. Bij Tulip Art kunt je ook online schilderijen kopen maar niets is natuurlijk beter dan het schilderij in het echt zien. Daarom kunt je bij ook langskomen om het schilderij in levenden lijve te komen bekijken voordat u het koopt.

Je kan op elk moment, 7 dagen per week, langskomen om een schilderij dat je op onze website hebt gezien te komen bekijken. Als je interesse hebt om langs te komen om een schilderij te bekijken neem dan contact op via de mail, info@tulipart.eu , of via de telefoon 06 44 86 33 54.

.product_item a.product_item_link { min-height: 90px; }