Tulipart homepage header

Top 3 Kleurrijke Schilders

Kleurrijke schilderijen zijn een waar spektakel om naar te kijken en zorgen voor een vrolijke sfeer. Omdat er tegenwoordig veel kunstenaars zijn die in allerlei felle en vrolijke kleuren schilderen hebben we een top 3 voor je samengesteld. Deze top 3 kleurrijke schilders bestaat uit een selectie kunstenaars waar wij zelf erg fan van zijn en die wij onder andere ook in onze eigen collectie hebben.

1: Marianne Naerebout

Marianne Y. Naerebout staat al jaren bekend als een zeer goede kunstenaar die vele mooie kleurrijke schilderijen en beelden maakt. Marianne Naerebout omschrijft haar eigen kunst ook wel als een stap in een fantasie wereld van kleuren en geeft aan dat haar leven, en haar kunst, volop in het teken staan van kleur. De kunstwerken van de kunstenares bestaan onder andere uit beelden, schilderijen en zeefdrukken. De sculpturen van Marianne Naerebout zijn allemaal uniek en een sculptuur wordt nooit meerdere malen in dezelfde vorm en kleuren gemaakt. Zo weet je zeker dat je een exclusief beeld in huis hebt. De schilderijen vertellen haar levensverhaal, zo verteld Naerebout. ‘De schilderijen vertellen de verhalen van mijn leven en de vele reizen en ik herinner van elk schilderij nog waar ik hem heb gemaakt’.

Al met al vinden wij dat Marianne Naerebout zeker een vplek verdient in onze top 3 kleurrijke schilders.

2: Ad Verstijnen

Een kunstenaar die op dit moment zeer populair is in de schilderwereld is Ad Verstijnen. Mede daarom hebben we Verstijnen opgenomen in onze top 3 kleurrijke schilders. De werken van Ad Verstijnen staan bekend om de vele kleuren en vrolijke figuren. Verstijnen heeft een groot aantal verschillende werken waaronder vooral schilderijen en zeefdrukken. De kunstwerken hebben uiteenlopende onderwerken en vaak vindt je een voertuig, persoon of dier terug op de vrolijke kunstwerken.

3: LIZ

Een andere kunstenaar die razend populair is op het moment is kunstduo LIZ. De schilderijen van LIZ kenmerken zich door de super vrolijke afbeeldingen en felle kleuren. De schilderijen vertonen vaak veel Nederlandse taferelen met onder andere koeien, boeren, stadsgezichten en bloemen. Ook in onze collectie hebben we een aantal schilderijen van kunstduo LIZ.

We zijn erg benieuwd of jij het met onze top 3 eens bent en zo niet wie er volgens jou echt tussen hoort. Heb je zelf een voorstel of had je liever iemand anders in onze top 3 kleurrijke schilders gezien neem dan contact met ons op of plaats een berichtje. Wie weet zit jouw favoriete kunstenaar er de volgende keer wel tussen!

Top 3 Kleurrijke schilders

Om het makkelijk voor je te maken hebben we een top 3 kleurrijke schilders voor je op een rij gezet: