Kleurrijke Zeefdrukken

 

De mooiste kleurrijke zeefdrukken uit onze collectie!

 

Kleurrijke zeefdrukken kopen

Je huis opvrolijken met een mooi kleurrijk kunstwerk, en dan het liefst een zeefdruk? Dat kan, kleurrijke zeefdrukken kopen is bij online kunst galerie Tulip Art is leuk en makkelijk! In onze collectie vind je een groot aantal kleurrijke zeefdrukken, hele felle werken van kunstenaars als Clemens Briels en Ad Verstijnen tot wat minder felle werken van Herman Brood en Piet Wiegman.

Kleurrijke zeefdruk

Het mooie van een kleurrijke zeefdruk is dat de kleuren heel goed naar voren komen door de gebruikte zeefdruk techniek. Door het laag voor laag aanbrenger van een kleur komen de kleuren sensationeel tot zijn recht. In een zeefdruk zal je ook niet zo gauw het overlopen van kleuren in elkaar terugzien door deze manier van drukken.

Kleurrijke zeefdrukken komen extra mooi tot zijn recht in een mooie rustige lijst met helder glas die de kleuren extra goed naar voren brengt. Heb je een rustig ingericht huis, of een inrichting met weinig kleur en wil je een echte eye-catcher toevoegen aan je kamer dan is een kleurrijk zeefdruk ideaal voor jou!

Neem gauw een kijkje in onze volledige collectie en zoek iets uit dat bij jou past!

Kunstenaars