Gena

Schilderen en creatief zijn zit er al vanaf jongs af aan in bij kunstschilder Gena. De in 1982 in Rusland geboren kunstenaar was als schilder gena kunstenaarkind al druk in de weer met kleuren en materialen om ies moois te creëren.

Na zijn jeugd in Rusland te hebben doorgebracht en het afronden van de middelbare school heeft schilder Gena 4 jaar lang een privé opleiding gevolgd in St. Petersburg. Tijdens deze opleiding heeft Gena de kneepjes van het vak geleerd en zijn eigen identieke stijl ontwikkeld.

Na zijn verhuizing naar Nederland in 1999 werden de kunstwerken van Gena al snel ontdekt. De schilderijen zijn ook meerdere malen geëxposeerd in exposities door het hele land.

Schilderijen Gena

Schilderijen van Gena zijn een ware eye catcher die de aandacht naar zich toe trekken. De fantasievolle schilderijen zijn zeer fascinerend en zorgen ervoor dat de kunstenaar zijn gevoelens tot uiting kan brengen. In de moderne en abstracte schilderijen tracht Gena een alternatieve werkelijkheid te scheppen die voor hem een diepere betekenis heeft.

De samenwerking tussen online kunst galerie Tulip Art en Gena zorgt ervoor dat wij schilderijen van Gena kunnen aanbieden. Deze schitterende schilderijen zie je terug op onze schilderijen pagina en in de verschillende categorie pagina’s. Om alleen de schilderijen van Gena te zien kan je via de kunstenaars pagina of de ‘Tag: Gena’ naar de persoonlijke pagina van deze kunstenaar gaan.

The Heart of Art

Schilder Gena is ook in het bezit van zijn eigen kunst galerie genaamd ‘The Heart of Art’. Deze galerie is gevestigd in Hengelo en bevat een schitterende moderne schilderijen, allen geschilderd door Gena zelf. Ondanks dat de Galerie schilderijen van 1 schilder bevat is er een grote diversiteit aan stijlen en kleuren te vinden. Zo zijn er landschappen, abstracte schilderijen, bloemen schilderijen en veel fantasierijke kunstwerken.