✔️ Snelle levering ✔️ Grote collectie ✔️ 14 dagen retour garantie
Home/Gertruud Hartog

Gertruud Hartog

Gertruud Hartog kunstenaar tulip art

Mijn naam is Gertruud Hartog en ik ben al vele jaren actief op creatief gebied. Ik heb mijn passie gevonden in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer. Onder de naam Big Ladies ontwerp ik krachtige vrouwenfiguren welke eigenwaarde en vrolijkheid uitstralen.

Beelden van vrouwen met een vol figuur, in allerlei verschillende houdingen. De meeste van hen dragen een badpak dat in vele kleuren beschilderd is. Inheemse invloeden zijn een onderdeel geworden van mijn stijl. Alle beelden hebben een unieke naam om hen te onderscheiden.

Het neerzetten van de vrouwen ontstaat uit de aspecten die ik in het dagelijkse leven tegenkomt. Uit mijn omgeving haal ik inspiratie voor nieuwe vormen en houdingen. Elk beeld is dan ook uniek en ieder beeld is voor mij weer een uitdaging waarin ik bezig ben om de juiste verhoudingen en kleuren te vinden. Ook experimenteer ik zo nu en dan met andere kunstvormen, zo houd ik mezelf scherp en blijf ik me ontwikkelen.

Mocht u een beeld zien maar wil u het in een andere kleur, dan kan dit in de meeste gevallen tegen een kleine vergoeding worden aangepast

Iedere Big Lady is mooi afgewerkt en met veel liefde en enthousiasme gemaakt.

Go to Top