Herman Brood

herman brood kunst schilderijen zeefdrukkenHerman Brood geld als een van de bekendste moderne kunstenaars die Nederland heeft gekend en zijn werken zijn razend populair. Indien
u een Herman Brood schilderij wil kopen bent u bij Tulip Art op het juiste adres. Bij ons weet u zeker dat u originele Herman Brood schilderijen koopt en u ontvangt bij aankoop een echtheidscertificaat.

Herman Brood schilderij kopen

In onze collectie kunt een naast een schilderij van Herman Brood ook een zeefdruk kopen van Herman Brood. Om te zien welke schilderijen en zeefdrukken wij momenteel in ons assortiment hebben kijkt u hieronder.

Herman Brood Kunstwerken

De kunstwerken van Herman brood kenmerken zich door de primaire kleuren, en iss geïnspireerd door de Cobra groep. Op veel schilderijen bracht Herman Brood met zwarte verf letters aan op zijn werk, en ook zijn handtekening staat in zwarte verf op de doeken.

Brood Bio

‘Herman Brood werd op 5 november 1946 in Zwolle geboren en was in alles een rasartiest: in zijn muziek, in zijn gedichten en vooral in zijn schilderijen en zeefdrukken. Uit zijn werk spreekt een gedrevenheid die hij op een unieke manier wist om te zetten in vorm en kleur. De grote belangstelling voor zijn werk betekende voor Herman Brood een geweldige stimulans. Net als tijdens de optredens met zijn band is de wisselwerking met het publiek een aanmoediging en een bron van inspiratie tegelijk.’

Een uitgebreidere versie van de biografie van Herman brood vindt u op de website over Herman Brood.