✔️ Snelle levering ✔️ Grote collectie ✔️ 14 dagen retour garantie
Home/Jos van Beek

Jos van Beek

Jos van beek schilder portretfoto

Kleur. Dat is na zoveel jaren professioneel werken, het handelsmerk dat het eerst geassocieerd wordt met het werk van Jos van Beek.

Zoals hij met kleur durft om te gaan is wel bijzonder. Helderder kan bijna niet.   Helder, contrastrijk, genuanceerd tot in het kleinste detail……. het klopt allemaal. En het prikkelt de kijker.

Maar eerst en vooral gaat het de kunstenaar om de inhoud, het schilderen zelf. Het werken in verf laat zijn sporen na in het doek: men voelt als het ware de verfstreken, de dikte of de transparantie van de opgebrachte verf. In dit geval altijd acrylverf. Elk doek heeft haar eigen verhaal en haar eigen betekenis, en is daarmee uniek en eenmalig.

Kunstenaar zijn is een vak, een beroep, en tevens een soort roeping. En dat zie je bij uitstek aan het werk van deze internationaal werkende kunstenaar.

Bij Jos van Beek heeft dat werken ondertussen geleid tot een indrukwekkende reeks tentoonstellingen, in Nederlandse steden als Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Eindhoven Breda, maar ook in Moskou, Sint Petersburg, Kopenhagen, München, Parijs, Antwerpen, Brugge, Porto, Almati…..

Zijn klanten zijn geen eendagsvliegen, maar bewonderaars, fans, verzamelaars, kenners en herkenners van kwaliteit. Voor de volle 100%.

Go to Top