✔️ Snelle levering ✔️ Grote collectie ✔️ 14 dagen retour garantie
Home/Jos van Beek

Jos van Beek

Jos van beek schilder portretfoto

Kleur. Dat is na zoveel jaren professioneel werken, het handelsmerk dat het eerst geassocieerd wordt met het werk van Jos van Beek.

Zoals hij met kleur durft om te gaan is wel bijzonder. Helderder kan bijna niet.   Helder, contrastrijk, genuanceerd tot in het kleinste detail……. het klopt allemaal. En het prikkelt de kijker.

Maar eerst en vooral gaat het de kunstenaar om de inhoud, het schilderen zelf. Het werken in verf laat zijn sporen na in het doek: men voelt als het ware de verfstreken, de dikte of de transparantie van de opgebrachte verf. In dit geval altijd acrylverf. Elk doek heeft haar eigen verhaal en haar eigen betekenis, en is daarmee uniek en eenmalig.

Kunstenaar zijn is een vak, een beroep, en tevens een soort roeping. En dat zie je bij uitstek aan het werk van deze internationaal werkende kunstenaar.

Bij Jos van Beek heeft dat werken ondertussen geleid tot een indrukwekkende reeks tentoonstellingen, in Nederlandse steden als Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Eindhoven Breda, maar ook in Moskou, Sint Petersburg, Kopenhagen, München, Parijs, Antwerpen, Brugge, Porto, Almati…..

Zijn klanten zijn geen eendagsvliegen, maar bewonderaars, fans, verzamelaars, kenners en herkenners van kwaliteit. Voor de volle 100%.

 • “Eenwording met natuurkrachten” is een zeer groot rechthoekig en kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek Het materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 110 x 200 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Achter elk venster gaat een wereld schuil” is een zeer groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 130 x 130 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Al het oude afschudden” is een grot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.j.
 • “Blijf kalm bij elkaar” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 130 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft.s. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Diagonaalsgewijs langstrekken” is een zeer groot en kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 130 x 130 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Doorlopende voorstelling” is een groot rechthoekig en kleurruhk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 70 x 180 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Elkaar volgen” is een mooi, groot en kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Ik ging naar de markt” is een origineel kleurrijk schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 90 x 115 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is..
 • “In bespreking” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “In het heetst van de strijd” is een rechthoekig en kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 80 x 140 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “In tegengestelde richting” is een groot rechthoekig kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 70 x 180 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Middelpunt zoekend” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 130 x 130 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is..
 • “Nauwelijks verborgen verleiders” is een zeer groot kleurrijk origineel schilderij van jos van Beek De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 150 x 150 cm. HHet schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Ruimtegeheimen” is een origineel kleurrijk schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 90 x 115 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.r.
 • “Splash” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Stevige rots in de branding” is een zeer groot en kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 150 x 150 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Stille getuigen” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Ultiem gevoel van ruimte" is een zeer groot en kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 140 x 140 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Zweem van heiligheid” is een groot kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 100 x 100 cm. Het schilderij is afgewerkt met een mooie lijst wat het schilderij een perfecte uitstraling geeft. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Warme wandeling” is een rechthoekig kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 80 x 140 cm. Het schilderij is mooi afgewerkt met een mooie lijst zonder glas. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is.
 • “Zomerse vrijheid” is een rechthoekig en kleurrijk origineel schilderij van Jos van Beek. De materialen die gebruikt zijn zijn acryl en linnen. Het schilderij is gesigneerd en heeft een afmeting van 80 x 140 cm. Het schilderij is mooi afgewerkt met een mooie lijst zonder glas. Het schilderij is voorzien van een aluminium frame waardoor krom trekken niet mogelijk is..
Go to Top