✔️ Snelle levering ✔️ Grote collectie ✔️ 14 dagen retour garantie
Home/LIZ

LIZ

Liz schilderijen

De kleurrijke schilderijen van LIZ fleuren al vele huishoudens en bedrijvenpanden op en zijn ook zeer populair. De schilderijen van LIZ bevatten veel felle kleuren en zorgen voor een vrolijke sfeer. Een vrolijk schilderij van LIZ kan ook jouw kamer van een vrolijke sfeer voorzien, kijk onderaan deze pagina voor onze collectie schilderijen van LIZ.

Naast het feit dat LIZ schildert met felle kleuren zijn de vrolijke schilderijen van LIZ heel divers in het onderwerp wat geschilderd wordt. Zo schildert het duo onder andere kleurrijke dieren schilderijen, schilderijen van dikke dames maar ook landschappen en abstracte schilderijen.

Twee professionele kunstenaressen hebben elkaar gevonden in een wereld van vrolijke en kleurige schilderijen.

De geboorte van Liz, de dochter van Renate Rolefes , en de kleindochter van Corrie Leushuis, heeft gezorgd voor een vruchtbare samenwerking tussen deze twee creatieve gepassioneerde vrouwen.

Geboeid door de alledaagse dingen om zich heen, ontwerpen en schilderen zij op een vrolijke, warme realistische manier, waarbij zij de toeschouwer meenemen in een wereld van vrolijkheid en heel veel kleur.

Liz is de naam waaronder Corrie en Renate hun vrolijke kleurige schilderijen tonen aan de wereld. De schilderijen worden dan ook door hen samen gesigneerd met “Liz” Zij schilderen zowel gezamenlijk aan een schilderij als apart van elkaar.

Go to Top