✔️ Snelle levering ✔️ Grote collectie ✔️ 14 dagen retour garantie
Home/Selwyn Senatori

Selwyn Senatori

De jonge Nederlandse kunstenaar Selwyn Senatori is de laatste jaren steeds populairder geworden onder zowel het Nederlandse als internationale publiek. Senatori, geboren te Pallanza, Italië, staat bekend om zijn vrolijke en kleurrijke kunstwerken. Selwyn Senatori is werkzaam (geweest) als onder andere illustrator voor kinderboeken en schilder.

De talentvolle kunstenaar heeft zijn opleiding genoten aan de Hoge School voor kunsten in Utrecht. Hier volgde hij de opleiding illustratieve vormgeving. Door publicaties in de pers en de nominatie als aankomend illustratief talent werd de naam Selwyn Senatori steeds bekender in de kunstwereld.

Niet alleen de naam Selwyn Senatori, vaak verward met Senatori Selwyn, is opvallend. Ook zijn kunstwerken zijn direct te onderscheiden van andere kunstenaars. Selwyn Senatori’s Espresso Boys zijn een van zijn bekendste schilderijen en zeefdrukken. De karakteristieke italiaanse mannetjes zijn zeer populair in zowel binnen als buitenland. Dit zorgt er dan ook voor dat er veel replica’s en reproductie’s van Selwyn Senatori te vinden zijn.

Naast zijn Espresso Boys zijn ook de kleurrijke stillevens zeer uniek. Zijn karakteristieke schilderijen tonen de veelzijdigheid van deze kunstenaar. Het gebruik van verschillende materialen, technieken en kleuren zorgt ervoor dat elk kunstwerk weer een totaal nieuwe beleving is.

Go to Top