Over Tulip Art

Tulip Art is een on-line galerie voor moderne kunst gevestigd te Bemmel (Gelderland).

Op onze website kun je 24/7 onze collectie zien. De collectie bestaat uit originele schilderijen, zeefdrukken, tekeningen, mixed media etc.
Onze collectie wordt voortdurend uitgebreid en aangepast.

Ons doel is om kunst toegankelijk en bereikbaar te maken voor iedereen, nationaal en internationaal.

Om dit te bereiken hebben wij verschillende manieren om de kunstwerken te verwerven: koop, koop in termijnen, huurkoop en uitlenen met sparen.
Door deze laatste 2 opties kunt u al genieten van het kunstwerk tegen lage vergoedingen.

Al onze schilderijen worden geleverd met een echtheidscertificaat.

Waarom TulipArt.eu ?

U vraagt zich misschien af waarom onze domeinnaam eindigt op .eu. De reden is als volgt, wij bij Tulip Art richten ons op een breed publiek en hebben als doel om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. Het toegankelijk maken voor iedereen heeft dus niet alleen betrekking op de Nederlandse markt en daarom richten wij ons op de totale Europese markt.

Op het moment verkopen wij al werken in landen buiten Nederland en hebben wij samenwerkingen met schilders uit andere Europese landen. Tulip Art heeft maandelijks een groot aantal bezoekers uit verschillende Europese landen. Dit gaat van Noorwegen naar Spanje en van Zweden naar Italië. Dit helpt ons naar ons doel om kunst voor iedereen toegankelijk te maken.

Omdat Tulipart.eu nog een jonge onderneming is hebben we momenteel alleen nog maar een Nederlandse versie van de website, maar in de toekomst is het doel om ook een Engelstalige en Duitstalige website te ontwerpen. Op deze manier is het makkelijker voor buitenlandse bezoekers om wegwijs te worden op onze internetpagina’s en zullen meer mensen toegang krijgen op schitterende schilderijen.

Een Schilderij kopen vanuit een ander land

Ook hebben wij veel website bezoeken van Nederlanders die in een ander land in Europa wonen. Deze mensen helpen wij graag bij Tulip Art.

Bent u Nederlands en woont u in het buitenland? Geen zorgen! Stuur gerust een mailtje en dan bekijken we samen de mogelijkheden om uw gewenste schilderij zo snel en goed mogelijk naar u toe te sturen!

Tulip Art schilderijen logo