Veelgestelde vragen

Heb je een vraag, of ben je opzoek naar meer informatie over een bepaald kunstwerk? Raadpleeg dan eerst onze veelgestelde vragen pagina voor dat je een mail stuurt. Misschien staat het antwoord op jou vraag er wel tussen!

 • Kan mijn bestelling met de post verzonden worden?
  Ja, bijna alle bestellingen kunnen met de post verzonden worden. Dit betekend dat je de producten zeer snel in huis hebt. Mocht de zending afwijken, zoals bij grote schilderijen of schilderijen in een speciale vorm, dan staat dit vermeld op de productpagina of nemen wij even contact met je op.
 • Hoelang na de besteldag ontvang ik mijn bestelling?
  Bij Tulip Art leveren wij onder normale omstandigheden binnen 7 werkdagen alle bestellingen. Mocht dit afwijken dan staat dit op de productpagina of nemen wij even contact met je op.
 • Zijn er verzendkosten bij mijn bestelling?
  Ja, bij Tulip Art zijn verzendkosten bij een bestelling aanwezig. Deze kosten zijn niet berekend in de prijs zoals deze op de website staat, dit gebeurd in het afreken proces. De reden dat er verzendkosten aanwezig zijn heeft te maken met het feit dat alle producten op Tulip Art fragiel zijn en dus makkelijk kapot kunnen gaan. Om dit te voorkomen pakken wij je bestelling zorgvuldig in zodat we zeker weten dat je je bestelling in goede staat ontvangt.
 • Verzenden jullie ook naar het buitenland?
  Ja, wij verzenden ook naar het buitenland. Woon je in het buitenland en wil je wat bestellen bij Tulip Art? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de bezorgkosten. De bezorgkosten verschillen per land, regio en formaat van de bestelling.
 • Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
  Ja dit kan. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice voor een afspraak.
 • Waar zit jullie fysieke afhaalpunt?
  Onze schilderijen en zeefdrukken zijn af te halen op het onderstaande adres:
  Saturnushof 50
  6681PP Bemmel
  Let wel: je bestelling is alleen af te halen op afspraak.
 • Kan ik een kunstwerk ook in het echt bekijken voordat ik het koop?
  Ja dit kan. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice voor een afspraak.
 • Krijg ik als bedrijf korting?
  Bij Tulip Art werken wij ook samen met bedrijven. Dit kan doormiddel van kunstuitleen of het kopen van schilderijen. Wil je als bedrijf een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.
 • Kan ik mijn eigen kunst op jullie website verkopen?
  Ja dit kan. Bij Tulip Art geven bieden wij kunstenaars de kans om hun eigen werk te vertonen in onze online galerie. Neem hiervoor contact met ons op via de mail of telefonisch.
 • Zijn de producten op jullie website echt/origineel?
  Ja. Alle kunstwerken bij Tulip Art zijn 100% echt en bevatten ook een echtheidscertificaat.
 • Zijn de kunstwerken direct op te hangen?
  Ja. Alle kunstwerken zijn hang klaar. Mocht dit niet zo zijn dan is dit vermeld.