Zeefdrukken

De mooiste zeefdrukken uit onze collectie!

Sommige van onze zeefdrukken zijn al ingelijst en dit wordt aangegeven bij de omschrijving van de zeefdruk samen met het formaat van de lijst.

De andere zeefdrukken worden “los” geleverd, maar wij bieden ook de mogelijkheid om deze zeefdruk in te laten lijsten.

Indien u kiest voor inlijsten dan wordt de zeefdruk voorzien van een witte passe-partout waardoor het formaat van de lijst tussen de 10 en 15 cm groter zal zijn dan het formaat van de zeefdruk.

De standaard lijsten en de bijbehorende prijzen (lijst + Passe-partout + verzekerd verzenden) vindt u hier.

Ook kunt u bij ons terecht voor het leveren van losse wissellijsten en baklijsten. Meer informatie hierover vindt u hier of op de site onder de kop meer –> inlijsten.

Zeefdrukken kopen

Zeefdrukken kopen doe je bij Tulip Art! In onze kunst galerie hebben wij een uitgebreide collectie zeefdrukken van veel verschillende kunstenaars. Onze collectie bestaat uit veel verschillende soorten zeefdrukken, waaronder ook een aantal special soorten zoals bijvoorbeeld de 3D Zeefdruk of de linosnede.

Zeefdruk

Een zeefdruk is een grafisch kunstwerk en vergt speciaal technieken en speciaal zeefdruk materiaal. De zeefdruktechniek wordt veel gebruikt, en niet alleen in de kunstsector. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een trui met een print. Een zeefdruk maken doe je met het gebruik van een raamwerk met gaas. Door dit raamwerk te combineren met inkt of verf kan je een patroon of afbeelding drukken op bijvoorbeeld een shirt of doek.

Het mooie aan zeefdrukken is dat je laag voor laag verschillende kleuren aan kan brengen wat ervoor zorgt dat je een mooi kunstwerk kan maken. Zelf zeefdrukken is ook erg leuk en hoeft niet lastig te zijn. Wanneer je de juiste zeefdruk benodigdheden hebt is het eenvoudig om je eigen shirts of kunstwerken te printen.

Zeefdruk kunst

Zeefdruk kunst is onder te verdelen in verschillende categorieën. Deze categorieën worden vaak onder de overkoepelende kunstsoort genoemd, echter zijn er wel een aantal verschillen. Zo heb je bijvoorbeeld Linosnede, Houtsnede, Gyclee’s en 3D zeefdrukken. Voor meer informatie over deze technieken, en andere kunstsoorten, neem je een kijkje op onze materialen pagina.

Zeefdruk kopen

Wanneer je op onze zeefdruk pagina een kijkje neemt in onze uitgebreide collectie zie je dat je een zeefdruk kan kopen van veel verschillende kunstenaars. In onze collectie bezitten wij onder andere werken van Ad Verstijnen, Clemens Briels, Corneille, Piet Wiegman, Herman Brood en nog veel meer andere bekende kunstenaars.

Let op: Bij het kopen van een zeefdruk staat altijd in de beschrijving van het product of het artikel met of zonder lijst is aangeboden. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een zeefdruk te kopen zonder lijst, dit staat echter altijd aangegeven op de productpagina.

Kunstenaars