Zwart Wit Zeefdrukken

 

Bekijk alle zwart wit zeefdrukken uit onze collectie.

Zwart wit zeefdrukken kopen

Een zeefdruk hoeft niet altijd een kleursensatie te zijn om mooi te zijn. Ook een zwart wit zeefdruk kan veel sfeer en voldoening brengen in je huis of op je kantoor. Vaak is het zelfs zo dat zwart wit zeefdrukken meer beleving creeren doordat je beter op de details gaat letten.

Bij een kleuren zeefdruk zijn het vaak toch de felle kleuren die je aandacht trekken, terwijl een zwart-wit zeefdruk ervoor zorgt dat je meer naar de details van het kunstwerk gaat kijken. Heb je een druk en/of kleurrijk interieur, en wil je toch een mooi kunstwerk aan de muur? Dan is een zeefdruk in de kleuren zwart en wit echt iets voor jou!

Zwart wit zeefdruk bij Tulip Art

In de collectie van Tulip Art vind je altijd wel een zwart wit zeefdruk die bij jou thuis past, in onze online galerie hebben we zwart wit zeefdrukken van verschillende kunstenaars waaronder een grote hoeveelheid werken van Nederlands kunstenaar Piet Wiegman.

De zeefdrukken bij Tulip Art zijn altijd ingelijst, tenzij anders vermeld staat op de productpagina. Mocht een zeefdruk niet ingelijst zijn maar wil je deze wel graag met lijst kopen, stuur dan even een berichtje naar info@TulipArt.eu. Dan kijken we samen wat de meerprijs is van het door jou gekozen ingelijste kunstwerk.

Mocht je juist op zoek zijn naar zeefdrukken zonder lijst, dan is dit ook mogelijk. Alle zeefdrukken van kunstenaar Piet Wieman zijn ook te koop zonder lijst.

Kunstenaars