Betaalmethoden

Bij TulipArt kan je op veel verschillende manieren je on-line bestelling afrekenen.
Naast Ideal voor Nederland, Bankontakt voor Belgie en Sofort voor Duitsland is uw online bestelling ook af te rekenen met een creditcard, Pay-pal en Apple-pay.
Ook bestaat de mogelijkheid om achteraf te betalen via Klarna en om in 3 termijnen te betalen via Klarna.

Wanneer je een schilderij af komt halen is het ook mogelijk om op het afhaalmoment contant af te rekenen of te pinnen.
Als je hiervoor kiest is het niet mogelijk om de bestelling af te ronden op de site. Neem in plaats daarvan even contact op met de klantenservice zodat zij het te aan te kopen kunstwerk kunnen reserveren.

Bank Overschrijving

Natuurlijk is het bij TulipArt ook mogelijk om te betalen via bankoverschrijving.
Ook  in dit geval geldt dat het niet mogelijk is om de bestelling af te ronden op de site en moet je contact opnemen met de klantenservice om het aan te kopen kunstwerk te reserveren.
Het kunstwerk wordt verstuurd of kan worden opgehaald als het te betalen bedrag op de rekening van TulipArt staat.

Indien je kiest voor deze manier van betalen moet je het bedrag van je bestelling overmaken naar de volgende bankrekening:

IBAN: NL43 KNAB 0257 0955 94
T.A.V.: TulipArt

Bij het betalen via bank overschrijving zet je in de omschrijving van de betaling de naam van het bestelde schilderij, het bestel/ordernummer en artikelnummer (te vinden op de product pagina).

Voor alle betaalmethoden geldt: zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling verwerken en verzenden. Mocht er iets mis gaan tijdens het afrekenen, of weet je niet zeker of het gelukt is, neem dan even contact op met de klantenservice.