FOTOKUNST

Fotokunst is een mooi alternatief voor schilderijen en/of zeefdrukken.

Door de realistische weergave van foto’s spreekt fotokunst veel mensen aan en de variateit aan foto’s zorgt ervoor dat er altijd iets is wat goed in je interieur past.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen waarop de foto geprint wordt.
Naast het traditionele canvas is het ook mogelijk om de foto aan de achterzijde van plexiglas te printen wat een mooi blinkend resultaat geeft of om de foto te printen op wit forex wat een zeer heldere afdruk geeft door de spierwitte ondergrond.

Bij het printen op canvas kun je ook nog kiezen of het canvas gespannen moet worden op een spieraam met een dikte van 2 cm of met een dikte van 4 cm.
Vooral bij de grote formaten is 4 cm mooier dan 2 cm.
Bij het printen op canvas zijn de zijkanten meegeprint wat betekent dat het zo aan de muur kan en een lijst in principe niet nodig is, maar voor de mensen die dat toch willen kan er een keuze gemaakt worden uit een blank houten, witte of zwarte baklijst.

De standaardformaten die wij hanteren zijn 60 x 90 cm, 90 x 60 cm, 80 x 120 cm, 120 x 80 cm, 100 x 150 cm en 150 x 100 cm.
Andere formaten zijn mogelijk na overleg met onze klantenservice.

Vanwege de grote keuze uit foto’s, materialen en formaten wordt iedere bestelling klantspecifiek gemaakt.
Dit betekent dat u rekening moet houden met een levertijd van 5 werkdagen.

Omdat iedere bestelling klantspecifiek gemaakt wordt is het voor fotokunst niet mogelijk om uw order te annuleren of te retourneren.