Schilderijen kopen Arnhem

Tulipart homepage header

Bent u op zoek naar een mooi schilderij voor bij u thuis, op kantoor of ergens anders? Dan bent u bij Tulip Art op de goede plaats! Wij bieden u voor het kopen of lenen van een schilderij in Arnhem speciale services.

Een schilderij kan een schitterende toevoeging zijn van uw huis. De prachtige kleuren van een schilderijen kunnen een huis opvrolijken en net dat beetje extra sfeer geven dat nodig was. Bent u een liefhebber van kleur en zoekt u kleurrijke schilderijen dan hoeft u niet verder te zoeken!

Op de pagina ‘moderne schilderijen’  in de menubalk vindt u onze uitgebreide collectie kunst van zowel Nederlandse als buitenlandse schilders. Door onze grote collectie schilderijen en kunstenaars is er voor iedereen wel iets moois, dus ook voor u!

Bij alle schilderijen ontvangt u een echtheidscertificaat. Voor kunstliefhebbers uit Arnhem bieden wij speciaal voor u een ophala en bezorg service. Over deze service kunt u hieronder meer informatie vinden.

Kunstuitleen Arnhem

Bent u opzoek naar een schilderij, of schilderijen, maar heeft u momenteel geen geld, of geen zin in grote uitgaven dan is kunstuitleen de ideale optie voor u! Met onze voordelige kunstuitleen kunt u al vanaf 5 euro per maand een schilderij huren en uw huis opvrolijken!

De prijs is afhankelijk van de waarde van een schilderij, of schilderijen. Het is ook mogelijk om meerdere schilderijen tegelijkertijd te lenen. Op deze manier kunt u uw hele huis van sfeer voorzien.

De lening voor de kunstlening bedraagt 1% van de waarde van het schilderij, daarnaast betaalt u 2% van de waarde in spaartegoed. In totaal betaalt u dus 3% van de waarde van het schilderij.

Wilt u meer informatie over deze kunstuitleen service? Neem dan een kijkje op de ‘kunstuitleen’ pagina in de menubalk onder het kopje ‘kopen/lenen’!

Kunst Arnhem

Om de kunst in Arnhem te stimuleren willen wij graag samenwerken met schilders uit de regio Arnhem. Een samenwerking met Tulip Art biedt u de mogelijkheid om uw werk te etaleren en uw bekendheid als schilder te groeien. Indien u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op, stuur wat informatie over uw werken en dan zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Bezorging Arnhem

Omdat onze kunst galerie zich in de omgeving van Arnhem bevindt bieden wij speciaal voor u bezorging en ophalen van de schilderijen aan. Deze bezorging is geheel gratis en kost u niets! Wij bieden deze service voor alle mensen wonend in Arnhem.

Bent u woonachtig in Arnhem en heeft op zoek naar een mooi schilderij? Wilt u het kunstwerk kopen of lenen? Dat kan allemaal bij kunst galerie Tulip Art! Neem contact op met de klantenservice via info@TulipArt.eu of bel naar 06 44 86 33 54.